Siirry suoraan sisältöön

pt & Liikuntaneuvoja

HENKILÖKOHTAISTA OHJAUSTA

pt & Liikuntaneuvoja

HENKILÖKOHTAISTA OHJAUSTA

Mikä on liikuntaneuvoja?

Innostaja, motivaattori, boostaaja, suunnannäyttäjä, auttaja, kehittäjä, vaihtoehtojen osoittaja, uuteen opettava, keksijä, mahdollistaja – sekä kaikkea siltä väliltä ja päältä!

Yhdessä löydetään just sulle mieluinen tapa liikkua.

Tuntuuko, että arki on liian kiireistä
itsestä huolehtimiseen?

Itselläni on monia vuosina takana urheilijana, liikkujana ja kuntoilijana. Omien kokemusten ja sitä kautta tulleen osaamisen kautta osaan ohjata ja neuvoja juuri sinua ottamaan liikunnan osaksi omaa arkeasi. . ISLO:lta valmistuin Liikuntaneuvojaksi 2022. Koulutus sisälsi lisensoidun Personal trainerin (PT) koulutuksen. Samalla päivitin osaamistani liikunnanohjaamisesta ja suoritin liikunnaohjauskoulutuksen.

Kaikkia muutoksia ei tarvitse ahnehtia kerralla.
Pienet teot arjessa ovat ison muutoksen alku.

Liikunta on aina ollut mulle henkireikä. Se tuottaa hyvää oloa mulle ja nyt haluan opettaa miten se voisi toimia sullakin. mä oon 41-vuotias kahden lapsen äiti ja tiedän, miten vaikeaa on sovittaa perhe-elämä ja ura yhteen. Uskon, että ikinä ei ole liian myöhäistä alkaa mihinkään uuteen. Uskaltakaa tehdä sitä, mikä tekee teidät onnelliseksi. Älkää jääkö niihin normeihin ja muotteihin mitä joku toinen haluaa teidän olevan. Uskalla olla oma itsesi.

YKSILÖVALMENNUKSET ALKAEN 450 €.

Ohjauksissa on käytössä Step2Fit -sovellus.

FIRSTBEAT LIFE -PIENRYHMÄ

YKSILÖLLISET LIIKUNTASUUNNITELMAT SEKÄ SALIOHJELMAT ALKAEN 79 €.

Saliohjelmissa on käytössä on Step2Fit -sovellus.

”Olen tykännyt meidän viikoittaisista tapaamisista. Olen tyytyväinen siitä, että olen oppinut uusia liikkeitä, joita voin tehdä kotona omatoimisesti. Tapaamiset ovat olleet hyvin valmisteltuja ja toiveitani on aina kuultu, kun olemme suunnitelleet seuraavia tapaamisia.

Tykkäsin myös siitä, että tapaamiset järjestettiin ulkona, eikä minua pakotettu salille 😊. Eli asiakkaan ääntä kuunneltiin hyvin.”

Mies 44 v.

”Oli mahtavaa kokeilla eri lajeja ja löytää uusia suosikkilajeja. Ennen inhotuista lajeista tulikin lemppareita. MariAnnen innostava ja positiivinen asenne teki liikunnasta hauskaa.”

Nimetön palaute liikuntakokeilusta

”Oon innostunut lajeista, joita oon vihannut melkein koko ikäni. Oon aiemmin inhonnut uimahalleja sydämeni pohjasta. Nyt oon myös hankkinut hyvät hiihtovälineet ja hiihtäminenkin tuntuu ihan mahtavalta. Kuntosalillekin on kk-kortti, eikä sekään treeni tunnu vastenmieliseltä. Mistä voi johtua? No, ehkä osuutta asiaan on yhdellä Mari-Ann Nykäsellä, joka on onnistunut motivoimaan ja vienyt eri lajien pariin innostaen ja kannustaen 😍 Kiitos!”

Nainen 46 v.

MOVEBOOST

Y-tunnus: 3284773-2 
Puhelin: 045 800 4636
Sähköposti: mari-ann@moveboost.fi