Siirry suoraan sisältöön

HYVINVOINNIN PALVELUT

YKSILÖLLISESTI JA YRITYKSILLE

Pieni päätös arjessa on ison muutoksen alku.

Me emme tee asioita saavuttaaksemme jotakin vaan rakentaaksemme terveellistä arkea loppuelämäksemme.

LIIKUNTANEUVOJA JA PT-PALVELUT

Liikuntaneuvonta | PT-palveluitani voivat hyödyntää niin yksilö- ja ryhmä- kuin yritysasiakkaatkin.

RYHMÄLIIKUNTA-
TUNTEJA ON
USEITA VIIKOTTAIN

Tunteja on eri tasoisia ja liikuntapaikkoja ympäri Joensuuta ja Liperiä.

TYÖHYVINVOINNIN EDISTÄMINEN ON MINULLE INTOHIMO

Minä voin olla yrityksesi PT tai järjestää yksittäisen hyvinvointitapahtuman. Yhteistyöverkostojeni avulla tapahtumien räätälöinnissä on vain mielikuvitus rajana.

Vakuutus

Asiakkaani eivät ole vakuutettuja puolestani tapaturmien varalta. Palveluntilaajalla tulee olla oma tapaturma- ja sairasvakuutus.

MAKSUTAVAT

Hyödynnä eri palveluntarjoajien palveluseteleitä. Minulla on käytössäni seuraavat mm. seuraavat maksutavat:

“Sil ei ol mittä väli, mitä sä suuhus laitas kesäloman alun ja lopun välil. Sil o väli, mitä kaikke sä syäs lopun ja alun välis”

MARI-ANN

”Olen tykännyt meidän viikoittaisista tapaamisista. Olen tyytyväinen siitä, että olen oppinut uusia liikkeitä, joita voin tehdä kotona omatoimisesti. Tapaamiset ovat olleet hyvin valmisteltuja ja toiveitani on aina kuultu, kun olemme suunnitelleet seuraavia tapaamisia.

Tykkäsin myös siitä, että tapaamiset järjestettiin ulkona, eikä minua pakotettu salille 😊. Eli asiakkaan ääntä kuunneltiin hyvin.”

Mies 44 v.

”Oli mahtavaa kokeilla eri lajeja ja löytää uusia suosikkilajeja. Ennen inhotuista lajeista tulikin lemppareita. MariAnnen innostava ja positiivinen asenne teki liikunnasta hauskaa.”

Nimetön palaute liikuntakokeilusta

”Oon innostunut lajeista, joita oon vihannut melkein koko ikäni. Oon aiemmin inhonnut uimahalleja sydämeni pohjasta. Nyt oon myös hankkinut hyvät hiihtovälineet ja hiihtäminenkin tuntuu ihan mahtavalta. Kuntosalillekin on kk-kortti, eikä sekään treeni tunnu vastenmieliseltä. Mistä voi johtua? No, ehkä osuutta asiaan on yhdellä Mari-Ann Nykäsellä, joka on onnistunut motivoimaan ja vienyt eri lajien pariin innostaen ja kannustaen 😍 Kiitos!”

Nainen 46 v.

MOVEBOOST

Y-tunnus: 3284773-2 
Puhelin: 045 800 4636
Sähköposti: mari-ann@moveboost.fi