Siirry suoraan sisältöön

RYHMÄLIIKUNNAN AIKATAULUT

RYHMÄLIIKUNNAN AIKATAULUT

Toiminnallinen treeni

sunnuntaisin

klo 18.-19.00
JoMa Center | JOENSUU
#Toiminnallinen treeni

Sunnuntaisin 7.1.-26.5.2024 klo 18.-19.00.

Crosstraining tyyppinen harjoittelutunti, jossa pääset kehittämään lihasvoimaa sekä kestävyyskuntoa. Syke nousee ja pääset haastamaan itseäsi!
Treenamme sisätiloissa.
Paikkana JoMa Center, Hiiskoskentie 9, 80100 Joensuu. Käynti rakennuksen sisäkulmassa olevasta ovesta.
Tilassa on pukuhuoneet, vessat ja vesipisteet.

– Kevätkausi 100 €, (19 kertaa)
– 10-kortti 60 €
– kertamaksu 7,50 €
(Käteinen, lasku, Smartum, Edenred, Epassi)

Treenejä ei ole viikoilla 9 ja 10.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu viimeistään yhtä päivää ennen tunnille.

  • wa-viestillä. 045 800 4636. 
  • tai lomakkeen kautta: https://forms.office.com/e/vKeSXhmnhq
    Sinun ei tarvitse täyttää kaikkia kohtia heti, voit palata lomakkeelle aina uudestaan ja ilmoittautua erikseen yksittäisille tunneille.


    Asiakkaani eivät ole vakuutettuja puolestani tapaturmien varalta. Asiakkaalla tulee olla oma tapaturma- ja sairasvakuutus.

ÄLÄ EPÄRÖI ENÄÄ,
PIENI PÄÄTÖS ON ISON MUUTOKSEN ALKU

”Olen tykännyt meidän viikoittaisista tapaamisista. Olen tyytyväinen siitä, että olen oppinut uusia liikkeitä, joita voin tehdä kotona omatoimisesti. Tapaamiset ovat olleet hyvin valmisteltuja ja toiveitani on aina kuultu, kun olemme suunnitelleet seuraavia tapaamisia.

Tykkäsin myös siitä, että tapaamiset järjestettiin ulkona, eikä minua pakotettu salille 😊. Eli asiakkaan ääntä kuunneltiin hyvin.”

Mies 44 v.

”Oli mahtavaa kokeilla eri lajeja ja löytää uusia suosikkilajeja. Ennen inhotuista lajeista tulikin lemppareita. MariAnnen innostava ja positiivinen asenne teki liikunnasta hauskaa.”

Nimetön palaute liikuntakokeilusta

”Oon innostunut lajeista, joita oon vihannut melkein koko ikäni. Oon aiemmin inhonnut uimahalleja sydämeni pohjasta. Nyt oon myös hankkinut hyvät hiihtovälineet ja hiihtäminenkin tuntuu ihan mahtavalta. Kuntosalillekin on kk-kortti, eikä sekään treeni tunnu vastenmieliseltä. Mistä voi johtua? No, ehkä osuutta asiaan on yhdellä Mari-Ann Nykäsellä, joka on onnistunut motivoimaan ja vienyt eri lajien pariin innostaen ja kannustaen 😍 Kiitos!”

Nainen 46 v.

MOVEBOOST

Y-tunnus: 3284773-2 
Puhelin: 045 800 4636
Sähköposti: mari-ann@moveboost.fi