Siirry suoraan sisältöön

HIKOILUAGENTTI

PIENI MUUTOS ARJESSA – ISO MUUTOS ELÄMÄSSÄ

HIKOILUAGENTTI

PIENI MUUTOS ARJESSA – ISO MUUTOS ELÄMÄSSÄ

HIKOILUAGENTTI

Hikoiluagentin liikuntaneuvonta on kaikille Joensuulaisille yhden kerran (1h) ilmaista. Liikuntaneuvonta voi olla mm. tutustuttamista liikkumiseen, liikuntaan, urheiluun, ravintoon ja/tai palautumiseen. Liikuntasuunnitelman tekoa. Konsultaatiota. Neuvontaa. Ohjausta. Tsemppaamista ja rohkaisemista. Boostaamista liikkeeseen. 

Minkälaisesta liikkumisesta nautit eniten ja paljonko sinulle tulee liikettä viikkoon?

Urheilukaupunki Joensuussa hikoilu kuuluu kaikille. Tämän varmistaakseen Joensuun kaupunki lanseerasi maailman ensimmäisen hikoiluagentin! Hikoiluagentti on kaupunkilaisten oma läähättämisen lähettiläs ja liikunnan suurvisiiri. Hikoiluagentti tarjoaa ilmaista matalan kynnyksen liikuntaneuvontaa ja opastaa kaupunkilaisia sekä matkailijoita hikoilun pariin. Toki siis liike on muutakin kuin hikoilua – voidaan mennä siitä, mistä aita on matalin, tai ainakin melko matalalla. Ei tartte tulla ees hiki!

Haluaisitko lähteä kanssani liikkumaan tai kokeilemaan jotakin lajia vai olisiko konsultaatio tai neuvonta mieluisampaa? 

Olemme yhteydenottajien kanssa käyneet esimerkiksi kävelemässä, jumppailtu maalla ja vedessä, uitu, käyty kuntosalilla, toiminnallista harjoittelua tehty, voimaliikkeitä harjoiteltu, kokeiltu vastuskuminauhoja ja jumppapalloja, kahvakuulailtu, pelattu tennistä ja sulista ja vaikka mitä muuta! 

Osan kanssa ollaan istuttu alas ja avattu liikkumisen mahdollisuuksia sekä ujutettu varovasti liikettä kalenteriin. On myös tutkailtu terveellistä ravintoa sekä puhuttu levosta.

Tätä kaikkea ei tietenkään tunnissa ehdi, mutta jos pystyisin jossain osa-alueessa ohjaamaan ja tsemppaamaan 🙂

Hikoiluagentti tuntee läpikotaisin Joensuun seurat ja liikuntatarjonnan sekä piilotetut hikoiluhelmet, joita kaupungista ja sen lähiympäristöstä löytyy. Liikunnan lisäksi Hikoiluagentti auttaa uneen ja ruokailuun liittyvissä kysymyksissä. 

Hikoiluagentin tavoitteena on herättää ihmiset huomaamaan, että pienilläkin elämäntapamuutoksilla voi olla isoja vaikutuksia.

Hikoiluagentin tavoitat sähköpostiosoitteella hikoiluagentti@islo.fi tai soittamalla/tekstaamalla suoraan numeroon 045 800 4636

Hikoiluagentti-palvelun toteuttaa Joensuun kaupunki yhdessä Itä-Suomen Liikuntaopiston (ISLO) kanssa. #helppohikoilla

#HE

Hikoiluagentin tavoitteena on herättää ihmiset huomaamaan, että pienilläkin elämäntapamuutoksilla voi olla isoja vaikutuksia.

Hikoiluagentti-palvelun toteuttaa Joensuun kaupunki yhdessä Itä-Suomen liikuntaopiston (ISLO) k

LIIKE, RAVINTO, LEPO – MATALAN KYNNYKSEN LIIKUNTANEUVONTAA.

”Kiitos paljon, oli huipputunti, pojat tykkäs. Pojat sanoi, kun katottiin kuvat, että kuvat pittää julkaista somessa, ei vaan saa vaan pittää! on niin sporttisen näköstä porukkaa.”

Raksaykköset | Teemu Nuutinen

MOVEBOOST

Y-tunnus: 3284773-2 
Puhelin: 045 800 4636
Sähköposti: mari-ann@moveboost.fi