Siirry suoraan sisältöön

Liikuntaneuvonta

PIENI MUUTOS ARJESSA – ISO MUUTOS ELÄMÄSSÄ

liikuntaneuvonta

PIENI MUUTOS ARJESSA – ISO MUUTOS ELÄMÄSSÄ

Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonta voi olla mm. tutustuttamista liikkumiseen, liikuntaan, urheiluun, ravintoon ja/tai palautumiseen. Liikuntasuunnitelman tekoa. Konsultaatiota. Neuvontaa. Ohjausta. Tsemppaamista ja rohkaisemista. Boostaamista liikkeeseen. 

Minkälaisesta liikkumisesta nautit eniten ja paljonko sinulle tulee liikettä viikkoon?

Liikuntaneuvonta on matalan kynnyksen neuvontaa. Toki siis liike on muutakin kuin hikoilua – voidaan mennä siitä, mistä aita on matalin, tai ainakin melko matalalla. Ei tartte tulla ees hiki!

Haluaisitko lähteä kanssani liikkumaan tai kokeilemaan jotakin lajia vai olisiko konsultaatio tai neuvonta mieluisampaa? 

Olemme yhteydenottajien kanssa käyneet esimerkiksi kävelemässä, jumppailtu maalla ja vedessä, uitu, käyty kuntosalilla, toiminnallista harjoittelua tehty, voimaliikkeitä harjoiteltu, kokeiltu vastuskuminauhoja ja jumppapalloja, kahvakuulailtu, pelattu tennistä ja sulista ja vaikka mitä muuta! 

Osan kanssa ollaan istuttu alas ja avattu liikkumisen mahdollisuuksia sekä ujutettu varovasti liikettä kalenteriin. On myös tutkailtu terveellistä ravintoa sekä puhuttu levosta.

Tunnen läpikotaisin Joensuun seurat ja liikuntatarjonnan sekä piilotetut hikoiluhelmet, joita Joensuun kaupungista ja sen lähiympäristöstä löytyy. Liikunnan lisäksi autan uneen ja ruokailuun liittyvissä kysymyksissä. 

Ttavoitteenani on herättää ihmiset huomaamaan, että pienilläkin elämäntapamuutoksilla voi olla isoja vaikutuksia.

Tavoitat minut sähköpostiosoitteella mari-ann@moveboost.fi tai tekstaamalla numeroon 045 800 4636.

Veloitus on 75 €/h + mahdolliset sisäänpääsykustannukset molemmilta. Kilometrikorvaus 0,57 €/km kun matka on yli 10 km Ylämyllyn ja Joensuun alueen ulkopuolella.

Hikoi

#HE

Hikoiluagentin tavoitteena on herättää ihmiset huomaamaan, että pienilläkin elämäntapamuutoksilla voi olla isoja vaikutuksia.

Hikoiluagentti-palvelun toteuttaa Joensuun kaupunki yhdessä Itä-Suomen liikuntaopiston (ISLO) k

LIIKE, RAVINTO, LEPO – MATALAN KYNNYKSEN LIIKUNTANEUVONTAA.

”Kiitos paljon, oli huipputunti, pojat tykkäs. Pojat sanoi, kun katottiin kuvat, että kuvat pittää julkaista somessa, ei vaan saa vaan pittää! on niin sporttisen näköstä porukkaa.”

Raksaykköset | Teemu Nuutinen

MOVEBOOST

Y-tunnus: 3284773-2 
Puhelin: 045 800 4636
Sähköposti: mari-ann@moveboost.fi