Siirry suoraan sisältöön

Tiukkaa asiaa

Ruoka on kehon polttoainetta. Sillä on merkitys, minkälaista polttoainetta tankkaa. Ravinnon terveellisyys ja monipuolisuus on suoraan yhteydessä kehon metaboliseen ikään. Terveellinen ruoka saa kropan toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla.
Transrasvat ja energiaköyhät, sokeria ja natriumia sisältävät ruuat on yhdistetty ahdistuksen ja masennuksen syntyyn.

Energisyyttä ja iloisuutta
tankataan ravinnosta!

Vastustuskyky ja tulehdusarvot ovat myös suoraan yhteydessä ravintoon, jota suuhumme laitamme. Vastustuskykyä saamme probiooteista, antioksidanteista ja vitamiineista. Esimerkiksi puolikkaasta paprikasta saamme jo päivän C-vitamiini tarpeen tyydytettyä. Täysjyvätuotteiden syöminen vähentää tutkimusten mukaan tulehdustiloja kun sokeri ja prosessoidut viljat taas ylläpitävät tulehdustiloja.

Stressin hallintakeinona voidaan käyttää säännöllistä ja terveellistä syömistä. Monille tuttu nälkäkiukku on tosi asia. Kun mietitään vaikka vastasyntynyttä, niin sieltä löytää perusasiat – lapsi on tyytyväinen kun sillä on vatsa täynnä, se nukkuu riittävästi eikä sillä ole kakat housuissa!

Vastustuskyky ja tulehdusarvot
ovat myös suoraan yhteydessä ravintoon.

Toki viikossa saa olla herkkuhetkiä, kunhan niitä ei ole joka päivä. Yleisesti ottaen kahtena päivänä pieni herkkuhetki viikossa ei ole haitallista painonhallinnan näkökulmasta. Tässäkin pitää muistaa kohtuus. Valitsetko plusaterian tai jättipussin vai olisiko normi hyvä?

LIIKE LÄHTEE SINUSTA,
PIENI PÄÄTÖS ON ISON MUUTOKSEN ALKU

MOVEBOOST

Y-tunnus: 3284773-2 
Puhelin: 045 800 4636
Sähköposti: mari-ann@moveboost.fi