Siirry suoraan sisältöön

Miten minusta tuli personal trainer?

Liikunta on aina ollut osa arkeani ja se on kantanut osaltaan minut yli myös vaikeiden aikojen. Haluan tuoda ihmisille liikunnan iloa arkeen. Tavoitteellisuus ja voittaminen ovat päivän sanoja – oma arki ei kuitenkaan suurimmalta osalta tätä kenelläkään ole, eikä pidäkkään olla. Liikunnan ei ole tarkoitus aina olla tavoitteellista, vaan sen on tarkoitus tuoda hyvää oloa, jaksamista ja iloa!

Olen pitkän linjan liikunta- ja urheilualan moniosaaja, mutta vasta nyt olen alkanut kouluttautua alalle.
Olen valmistunut ISLO:lta Valmentajaksi 2023 (valmentajan ammattitutkinto, at) ja Liikuntaneuvojaksi (at) 2022. Syksyllä 2021 suoritin liikunnanohjauskoulutuksen. Keväällä 2024 suoritin valmennuksen erikoisammattitutkinnon ISLO:lla.

Toimin JoMassa junioripäällikkönä sekä D-poikien valmentajana.
Pesäpalloliiton valmentajan 1-taso koulutuksen suoritin keväällä 2022.

Nykyään oma liikunta ei ole enää ammattimaista, mutta se on silti tavoitteellista. Haluan pysyä fyysisesti hyvässä kunnossa. Tavoitteeni on yllä pitää hyvää kestävyyskuntoa sekä kehittää ja muokata lihaksistoa liikkuvuutta pois lukematta.
Kuntosaliharjoittelun olen aloittanut jo 90-luvulla! (Mihin tämä aika katoaa!!?)

OLEN OHJANNUT MONENLAISIA LIIKUNTARYHMIÄ

Olen toiminut liikunnanohjaajana Raumalla jo 2004 alkaen. Täällä Joensuun seudulla liikunnanohjaukset aloitin syksyllä 2021 JoenVolilla sekä 2022 Joensuun kansalaisopistolla. Ikäjakauma ohjaamissani ryhmissä on ollut alakoululaisista senioreihin. MoveBoostin ryhmäliikunnat löydät alla olevasta linkistä.

OMA URHEILIJAURANI ALKOI PESÄPALLON PARISSA

Superpesistä pelasin Rauman Ferassa 2003-2006, Viinijärven Urheilijoissa vuoden 2007. Vuoden pelaaja -titteliin Rauman Ferassa oli hyvä lopettaa ura vuonna 2008.
B-tyttöjen superissa voitettiin kahdesti kultaa ja valinta Itä-Länsi otteluun oli junnuvuosille makea lopetus. Höntsäpesiksessä toki olen edelleen mukana joka kesä, Jyrin Pomppu on saanut sydämeni!

VALMENTAJA

Olen toiminut valmentajana JoMan junnuille vuodesta 2018. G-pojista lähtien, oman pojan harrastuksen myötä, olen hommaan ajautunut. Tänä vuonna pesis on D-poikien kautta osana joka päiväistä arkea.

ViU:n D-tyttöjen 2-pelinjohtajaksi viime vuonna (-22) päädyin oman ex-valmentajani ViU: junioripäällikön Marko Huhtasen kautta. Markon kanssa me Raumalla vuonna 2000 voitettiin B-tyttöjen SM-kultaa ekan kerran!

TURVALLISUUS- JA LUKITUSALALLA PITKÄ TYÖURA

Olen työskennellyt 17-vuotta lukitus- ja turvallisuusalalla. Tutkintotodistukset turvallisuusvalvojan ammattitutkinnosta ja Turvallisuusvalvojan Erikoisammattitutkinnosta ovat tältä taipaleelta taskussa. Toistaiseksi en haikaile takaisin näihin hommiin, mutta ikinä ei pidä sanoa ei koskaan. Kaikki oppimani ja kokemani ovat minut tähän tuoneet ja olen kiitollinen elämänpolustani.

MOVEBOOST

Y-tunnus: 3284773-2 
Puhelin: 045 800 4636
Sähköposti: mari-ann@moveboost.fi